"Que el cel brilli en el teu cor i que la Llum radiant il·lumini el teu camí a cada pas" Julià

Dades personals

De l'any 1994 a 1997, a Lleida es van donar unes "Tertúlies" on podíem escoltar conferències i expressar la nostra opinió. L’any 2008 vam crear l’ASSOCIACIÓ AMOR UNIVERSAL (www.amoruniversal.es) Els divendres a partir de les 8,30 p.m. ens trobem a l'Ateneu Popular de Ponent, per passar una estona agradable i gaudir d'una interessant conferència. Després del descans ve la Tertúlia, que és una reunió oberta i enriquida per les aportacions dels assistents. A la Tertúlia CEL respectem totes les creences, procurant la fraternitat en la diversitat. COMPARTINT el que ens uneix, respectant el que ens separa i intentant créixer amb les nostres diferències. CEL no és un camí, és un espai en el que es creuen diferents camins, un lloc on cadascú agafa el que més li agrada, un incentiu per a continuar el propi camí amb més entusiasme. Durant la Tertúlia intentem parlar amb amor, oferint la nostra idea amb bona intenció i sense esperar res a canvi. CEL és un cercle obert com el de la sardana, només has de tallar per entrar i sortir a voluntat, cadascú balla segons com sent la música.

divendres, 7 de març de 2014

Conferencia dia 7 de marçRECODIFICACIÓN
a TRAVÉS del AGUA

 

La Esencia de la Vida

Os comentaremos un sistema de recodificación y recuperación energética.
Tratamiento complementario, suave y respetuoso con la persona.
Rescatamos del olvido remedios naturales provenientes de la tradición alquímica ancestral.

Acqua Vitale facilita una respuesta hacia el equilibrio y la vitalidad, permitiéndonos recuperarnos más rápidamente de las alteraciones a las que nos enfrentamos diariamente.
Las Acqua Vitale están preparadas para acompañar la recodificación de la bio-energía. Tomarlas nos permite restablecer los ritmos de nuestra propia energía, permitiendo así su regulación, recodificación y movilización hacia su correcto funcionamiento.

Conferencia a cargo de 
 
NORA  VILLAFRANCA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada