"Que el cel brilli en el teu cor i que la Llum radiant il·lumini el teu camí a cada pas" Julià

Dades personals

De l'any 1994 a 1997, a Lleida es van donar unes "Tertúlies" on podíem escoltar conferències i expressar la nostra opinió. L’any 2008 vam crear l’ASSOCIACIÓ AMOR UNIVERSAL (www.amoruniversal.es) Els divendres a partir de les 8,30 p.m. ens trobem a l'Ateneu Popular de Ponent, per passar una estona agradable i gaudir d'una interessant conferència. Després del descans ve la Tertúlia, que és una reunió oberta i enriquida per les aportacions dels assistents. A la Tertúlia CEL respectem totes les creences, procurant la fraternitat en la diversitat. COMPARTINT el que ens uneix, respectant el que ens separa i intentant créixer amb les nostres diferències. CEL no és un camí, és un espai en el que es creuen diferents camins, un lloc on cadascú agafa el que més li agrada, un incentiu per a continuar el propi camí amb més entusiasme. Durant la Tertúlia intentem parlar amb amor, oferint la nostra idea amb bona intenció i sense esperar res a canvi. CEL és un cercle obert com el de la sardana, només has de tallar per entrar i sortir a voluntat, cadascú balla segons com sent la música.

divendres, 24 de gener de 2014

CONFERENCIA DIA 24 DE GENER

“UN CURSO DE MILAGROS” , DESPERTAR a la VIDA.

Soñar es vivir un poco; pero vivir soñando es no existir (Sartre)
Lo único que nos permite distinguir el sueño de la realidad es el despertar (Shopenhauer)
Tras el vivir y el soñar, está lo que más importa: El despertar (Machado)
La vida es un sueño, y los sueños, sueños son (Calderón de la Barca)
Para la mayoría de las gaviotas no es volar lo que importa, sino comer. Más que nada en el mundo Juan Salvador Gaviota deseaba volar (R. Bach)
Soñaba el ciego que veía y soñaba lo que quería (Prov. Chino)

Conferencia a cargo de :
ESTANIS GRAU

Compartiremos con el ponente, Post Grado en Conflictos personales y sociales, estrategias para profundizar en la consciencia del momento presente, así como nuevas actitudes vitales que nos faciliten el primer cambio que propone Un curso de Milagros:
“...Que tus sueños de miedo se conviertan en sueños felices...”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada