"Que el cel brilli en el teu cor i que la Llum radiant il·lumini el teu camí a cada pas" Julià

Dades personals

De l'any 1994 a 1997, a Lleida es van donar unes "Tertúlies" on podíem escoltar conferències i expressar la nostra opinió. L’any 2008 vam crear l’ASSOCIACIÓ AMOR UNIVERSAL (www.amoruniversal.es) Els divendres a partir de les 8,30 p.m. ens trobem a l'Ateneu Popular de Ponent, per passar una estona agradable i gaudir d'una interessant conferència. Després del descans ve la Tertúlia, que és una reunió oberta i enriquida per les aportacions dels assistents. A la Tertúlia CEL respectem totes les creences, procurant la fraternitat en la diversitat. COMPARTINT el que ens uneix, respectant el que ens separa i intentant créixer amb les nostres diferències. CEL no és un camí, és un espai en el que es creuen diferents camins, un lloc on cadascú agafa el que més li agrada, un incentiu per a continuar el propi camí amb més entusiasme. Durant la Tertúlia intentem parlar amb amor, oferint la nostra idea amb bona intenció i sense esperar res a canvi. CEL és un cercle obert com el de la sardana, només has de tallar per entrar i sortir a voluntat, cadascú balla segons com sent la música.

divendres, 26 d’abril del 2013

CONFENRENCIA DIA 26 D'ABRIL

  CONEXIÓN DIRECTA. CONTACTO DIRECTO CON LA LUZ.

A cargo de Maria De Los Angeles Del Valle Valero, conocida en Aragón con el nombre de Angelita. Sanadora. 


Su experiencia personal, "post-mortem" es un testimonio vivo de que existe otra vida después de la muerte física.
 

Ha dictado el libro titulado: Vida, Luz y Felicidad.

Palabras de Angelita: "Si tienes miedo a la muerte y deseas superarlo asiste a esta conferencia"
 

LLOC: Centre LAM ÑIMA DAWA 
HORA: 20:30h

*****************
Colaboración para Tertulia CEL y Centro LAM ÑIMA DAWA : 
2 €

CANVI DE LOCAL DE TERTULIA CEL

Us esperem al LAM ÑIMA DAWA Centre, on cada divendres a les 20:30 es duran a terme les tertúlies CEL.
El centre es troba al carrer Juli César, 10, davant la plaça Castilla, situada darrera de "Mobles Kibuk" de Passeig de Ronda y de l'escorxador municipal.
 

divendres, 19 d’abril del 2013

SORTIDA AL SOLSONÈS - 5 de Maig

Tota la zona alta del Solsonès es un lloc energeticament especial i també per la seva bellesa del seu paissatge. En concret la zona on anirem és anomenada la “zona Yin de Montserrat”, és a dir, la seva part energètica femenina, ja que arriba fins a Montserrat, que en un dia clar es pot veure la muntanya en la distància.
El Lloc en concret és un barranc i te la forma del “motlle” de la seva carena, així com el mateix tipus de roca que te Montserrat.

Activitats: Allí hi farem connexions energètiques, meditació... i qui sap quantes coses més... ho deixarem en mans de l’Univers.
 
Temps desplaçaments aprx.  Dues hores o 2 i 1/2

Temps de camina aprx. Caminada al punt de meditació 3/4h
 
Trobada al Camp d'esports a les 8:00, allí coordinarem els cotxes.
 
Lleida
Tarrega (posible punt de trobada)
Cervera (posible punt de trobada)
Guissona
i cap al Punt de trobada en Solsona

Punt de Trobada en Solsona: restaurant Mare de la Font

Cal portar:

Dinar, aigua, Estoreta, gorreta i coses personals (crema solar...)

Calçat adequat per caminar.

I el primer requisit, venir amb el cor obert
 
ORGANITZA: ACEPAU 

CANT DEL OM 12 de MAIG

Com venim fen habitualment aquest dia tenim el Cant del OM de les 11:45 a les 13h i us hi esperem com sempre per compartir i sentir junts aquesta unitat des del cor i el so però també ens agradaria compartir una estona més amb tots vosaltres i proposem, per als que així ho sentin o puguin, gaudir d’altres propostes complementaries a la del Cant del Om.

Proposem per als que se’ls hi queda curt el Cant del Om que vingueu a les 11:00 del mati per a fer dinàmiques com: relaxacions, visualitzacions, cant de mantres, escoltar contes... tot enllaçant més tard amb el tradicional Cant del Om. Cada més serà una sorpresa de què es farà o de qui ho conduirà però si es segur que ens ho passarem molt bé.

Lloc: Pujada del castell "La Suda"

ORGANITZA: ACEPAU