"Que el cel brilli en el teu cor i que la Llum radiant il·lumini el teu camí a cada pas" Julià

Dades personals

De l'any 1994 a 1997, a Lleida es van donar unes "Tertúlies" on podíem escoltar conferències i expressar la nostra opinió. L’any 2008 vam crear l’ASSOCIACIÓ AMOR UNIVERSAL (www.amoruniversal.es) Els divendres a partir de les 8,30 p.m. ens trobem a l'Ateneu Popular de Ponent, per passar una estona agradable i gaudir d'una interessant conferència. Després del descans ve la Tertúlia, que és una reunió oberta i enriquida per les aportacions dels assistents. A la Tertúlia CEL respectem totes les creences, procurant la fraternitat en la diversitat. COMPARTINT el que ens uneix, respectant el que ens separa i intentant créixer amb les nostres diferències. CEL no és un camí, és un espai en el que es creuen diferents camins, un lloc on cadascú agafa el que més li agrada, un incentiu per a continuar el propi camí amb més entusiasme. Durant la Tertúlia intentem parlar amb amor, oferint la nostra idea amb bona intenció i sense esperar res a canvi. CEL és un cercle obert com el de la sardana, només has de tallar per entrar i sortir a voluntat, cadascú balla segons com sent la música.

dijous, 22 de novembre del 2012

Conferencia dia 30 de noviembre


 
El Tarot Iniciático de Los Maestros

a las 20:30h en Oroalquimia.

Estos arcanos nos hablan, se comunican y nos revelan las profundidades de la vida. El lenguaje simbólico del inconsciente, el arte numérico, el soporte de las gemas y la comprensión de las figuras geométricas son algunos de los soportes para esclarecer las dudas y preguntas y así revelar y transformar los miedos y las angustias que no son más que fantasmas de las programaciones del inconsciente.

Conny Drees (Terapeuta de Medicina Energética; Miembro fundacional de la Escuela de Tarot ,impartiendo cursos y conferencias en España y Latinoamérica).

dimarts, 20 de novembre del 2012

Conferencia dia 23 de noviembre


 
Más Allá del 2012
El 21 de diciembre del 2012 es el fin o el inicio de una Nueva Era, un nuevo tiempo para El Ser Humano, para la Tierra o quizás también para el Cosmos…

¿Qué fuerzas están implicadas en estos posibles cambios?    


  Para debatir sobre estos temas tendremos con nosotros a 


JUAN FRANCISCO BARROS      
SHAILAM

a las 20:30h en Oroalquimia


NOTA.- Realizaremos un Ejercicio Práctico para sensibilizarnos y asimilar LAS NUEVAS ENERGIAS

Nuevo lugar de encuentro


 CENTRO de terapias alternativas OROALQUIMIA

C/ Lluís Companys 2, altell 2
          25003 Lleida